Timafalvi Iskola

Timafalvi Elemi Iskola

Az 1975-1976-os tanévben a központi iskola új épülettel bővült a Timafalvi utcában, az I-IV osztályosok számára. Ma már 5  tanteremben zajlik a minőségi oktatási folyamat, ugyancsak elemi tagozattal (előkészítő-IV osztály). A folyamatos fejlesztések eredményeképpen a tantermek funkcionálisak, esztétikusak; a rendezett, zöld udvar pedig az egészséges, nyugodt környezetben történő szüneteknek, szabadidős tevékenységeknek biztosít megfelelő teret.

Online felületen, Facebookon meghirdetett, szavazáson alapuló verseny győzteseként, a timafalvi iskola 10000 Ron értékben kapott a Garden Projekt nevű cégtől egy nagyszerű szabadtéri játszóelem együttest (hinta, csúszda, mászkáló), fa- és bokor csemetéket, virágokat, udvarszépítő és –zöldítő növényeket.

 

 

 

 

Garden Proiect

Örömmel értesültünk, hogy a Garden Proiect által meghirdetett "Játék a természetben" felhívásra érkezett szavazatok alapján iskolánk, a székelykeresztúri Petõfi Sándor Általános Iskola timafalvi épülete nyerte a fõdíjat. 
A lelkes támogatásért köszönetet mondunk kollégáinknak, volt és jelenlegi diákjainknak, a szülõknek, rokonoknak, barátoknak, minden kedves ismerõsnek, segítõnek.
Külön köszönjük a pályázási lehetõséget a Garden Proiect-nek. A timafalvi épület pedagógusai és kisiskolásai